Müşterilerinize şarj imkanı sunmak sizi diğer cafe ve restaurantlardan ayırarak büyük bir tercih sebebi yapabilir. Müşterinize sunduğunuz hizmet sonucu geri dönüşler ve referanslarınız artabilir, müşteri sayısı ve müşterilerin oturma süresini artırabilirsiniz bu da ciddi kazançlar sağlamanıza fayda sağlayabilir.

Menü Powerbank Güç Kapasitesi

Menü powerbank’ların güç kapasiteleri modeline göre değişmektedir. Menü Powerbank güç kapasiteleri ise şu şekildedir;

Size Özel Olabilir!

Dilerseniz Menü Powerbank üzerine firmanızın logosunu veya dilediğiniz herhangi bir yazıyı baskı yapıp size teslim edebiliriz, bu şekilde ürünü markanıza özel şekilde müşterilerinizin beğenisine sunabilirsiniz. Üzerine yapılan baskılar güneş ışınlarına veya aşınmaya karşı dayanıklıdır.

Hızlı Şarj Özelliği

Üründe bulunan hızlı şarj özelliği sayesinde telefonlarınızı yavaş şarj etmez tıpkı priz yardımıyla şarj ediyormuş gibi hızlıca şarj edebilirsiniz. Üstelik  üzerinde bulunan 4 USB çıkışı sayesinde aynı anda 4 cihazı birden şarj edebilirsiniz. Menü powerbank ile müşterilerinize hızlı şarj imkanı sunmanız müşteri memnuniyetini oldukça yukarılara çekecektir.

Menü Bölümü

Restaurant veya cafenizin hazırda bulunan menüsünü powerbank’ın üst kısmında bulunan menü bölmesine yerleştirebilir powerbank ile ayrıca bir yer kaplamanıza gerek kalmadan menü ve powerbank hizmetini bir arada müşterilerinize sunabileceksiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde asla müşterilerinizi masada rahatsız edecek bir kalabalık oluşturmaz ve powerbank özelliği sayesinde olumlu müşteri dönüşlerinde inanılmaz bir artış sağlayabilirsiniz.

Kimler Tercih Edebilir?

Daha çok yemek hizmeti sunan cafe, restaurant ve büfe gibi mekanlarda kullanımı uygundur. 4 adet USB çıkışı bulunmaktadır ve aynı masada 4 kişi birden USB ile cep telefonlarına şarj sağlayabilirler.